Muzyka-J± siê kocha!
Czyli jeden z moich ukochanych polskich wykonawców. By³am na prawie wszystkich koncertach ^^
http://www.grzegorzturnau.pl/
Co o Nim my¶licie?
£oh...a¿ taki fan z ciebie? xD
Woho...¶piewa razem graj±c na pianinie o To nie jest a¿ takie ³atwe jak wygl±da. Próbowa³am tak robiæ- nic z tego. Prawdziwy fachowiec.
Jak± on muzykê wykonuje?
To nie jest a¿ takie trudne... Lubiê graæ na pianinie jego piosenki i jednocze¶nie je ¶piewaæ. Wystarczy wyæwiczyæ palce
Jak± wykonuje muzykê? Stworzy³ w³asny, niepowtarzalny styl. Wed³ug mnie czasami s³ychaæ w jego twórczo¶ci smooth jazzowej, mo¿e ewentualnie jazzowej.
Aham, lubiê jazz ^^
Propo z tym pianinem... ja jestem, nie chcê siê chwaliæ, dobra na pianinie, ale ju¿ razem ¶piewanie to inna sprawa...nie moja dzia³ka.
Grasz na pianinie? Yay! Mamy dwie...pianistki?
Adminka
Najwyra¼niej dwie. Ja nie umiem, ale kiedy¶ nie¼le gra³am na keybordzie. (Ja równie¿ nie chcê siê chwaliæ ) O Grzegorzu Turnau s³yszê po raz pierwszy, pos³ucha³am ju¿ kilka piosenek i najbardziej podoba³a mi siê "Miêdzy cisz±, a cisz±". Ma w sobie jak±¶ moc, która ci±gnie mnie do przycisku "Replay".
Hehe, wiedzia³am ¿e jego piosenki Wam siê spodobaj± Ja uwielbiam wszystkie, chocia¿ najlepsze s±:
1. "Jedenasta jedena¶cie"
2. "Na pla¿ach Zanzibaru"
3. "Bracka"
4. "Miêdzy cisz± a cisz±"
5. "Miêdzygwiezdni"
6. "Motorek"
Kolskr napisał:
£oh...a¿ taki fan z ciebie? xD
Kolskr, ja na jego piosenkach siê wychowa³am! Pierwszy raz siostra w³±czy³a mi go kiedy mia³am piêæ lat, by³a to "Bracka". Od tego czasu s³ucham go prawie codziennie
Ipossibelka napisał:
Ma w sobie jak±¶ moc, która ci±gnie mnie do przycisku "Replay".
Mam tak samo
Kolskr napisał:
Grasz na pianinie? Yay! Mamy dwie...pianistki?
Gram od sze¶ciu lat
A¿ od sze¶ciu? Ja chyba od o¶miu...
Adminka
A ja od zeru. Trzeba wyci±gn±æ mój stary keybord. Fajnie by³oby sobie przypomnieæ jak to jest fajnie...
Ale ja za to przy kompie siêdzê od 3 lat! xD
Ale naprawdê mam przeznaczenie. Na kompach bardzo dobrze siê znam i elektronice.
Moja data tylko to potwierdza : 011001 - Jakby jaki¶ kod w progamowaniu czy co.