Muzyka-Ją się kocha!
Czyli jeden z moich ukochanych polskich wykonawców. Byłam na prawie wszystkich koncertach ^^
http://www.grzegorzturnau.pl/
Co o Nim myślicie?
Łoh...aż taki fan z ciebie? xD
Woho...śpiewa razem grając na pianinie o To nie jest aż takie łatwe jak wygląda. Próbowałam tak robić- nic z tego. Prawdziwy fachowiec.
Jaką on muzykę wykonuje?
To nie jest aż takie trudne... Lubię grać na pianinie jego piosenki i jednocześnie je śpiewać. Wystarczy wyćwiczyć palce
Jaką wykonuje muzykę? Stworzył własny, niepowtarzalny styl. Według mnie czasami słychać w jego twórczości smooth jazzowej, może ewentualnie jazzowej.
Aham, lubię jazz ^^
Propo z tym pianinem... ja jestem, nie chcę się chwalić, dobra na pianinie, ale już razem śpiewanie to inna sprawa...nie moja działka.
Grasz na pianinie? Yay! Mamy dwie...pianistki?
Adminka
Najwyraźniej dwie. Ja nie umiem, ale kiedyś nieźle grałam na keybordzie. (Ja również nie chcę się chwalić ) O Grzegorzu Turnau słyszę po raz pierwszy, posłuchałam już kilka piosenek i najbardziej podobała mi się "Między ciszą, a ciszą". Ma w sobie jakąś moc, która ciągnie mnie do przycisku "Replay".
Hehe, wiedziałam że jego piosenki Wam się spodobają Ja uwielbiam wszystkie, chociaż najlepsze są:
1. "Jedenasta jedenaście"
2. "Na plażach Zanzibaru"
3. "Bracka"
4. "Między ciszą a ciszą"
5. "Międzygwiezdni"
6. "Motorek"
Kolskr napisał:
Łoh...aż taki fan z ciebie? xD
Kolskr, ja na jego piosenkach się wychowałam! Pierwszy raz siostra włączyła mi go kiedy miałam pięć lat, była to "Bracka". Od tego czasu słucham go prawie codziennie
Ipossibelka napisał:
Ma w sobie jakąś moc, która ciągnie mnie do przycisku "Replay".
Mam tak samo
Kolskr napisał:
Grasz na pianinie? Yay! Mamy dwie...pianistki?
Gram od sześciu lat
Aż od sześciu? Ja chyba od ośmiu...
Adminka
A ja od zeru. Trzeba wyciągnąć mój stary keybord. Fajnie byłoby sobie przypomnieć jak to jest fajnie...
Ale ja za to przy kompie siędzę od 3 lat! xD
Ale naprawdę mam przeznaczenie. Na kompach bardzo dobrze się znam i elektronice.
Moja data tylko to potwierdza : 011001 - Jakby jakiś kod w progamowaniu czy co.